Ton Balıklı Salata

1. Marine için taze soğan, soya sosu, susam yağı, Sriracha ve zencefili karıştırın. Ton balığını 2 cm’lik küpler halinde dilimleyin ve karışımın içine atın.
2. Başka bir kapta suşi pirinci, salatalık, turp ve avokadoyu düzenleyin.
3. Ton balığını kasenize ekleyin ve üzerine frenk soğanı ve susam ekleyin.

Malzemeler

150g suşi sınıfı ton balığı
1 taze soğan ince dilimlenmiş
1 yemek kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı susam yağı
1 yemek kaşığı Sriracha Sos
1 çay kaşığı taze zencefil, rendelenmiş
75g suşi pirinci, pişmiş
1/4 salatalık, dilimlenmiş
Bir avuç turp, dilimlenmiş
1/2 avokado, doğranmış

Paylaş: