Kırmızı Biberli Humus
- 12 dakika
- 4 kişilik
Biraz ateşli kırmızı biberli humus yapmalısın. İşte nasıl:
1. Izgarayı açın, bir fırın tepsisini folyo ile kaplayın
2. Kırmızı biberleri doğrayın ve kabuklu yüzleri yukarı gelecek şekilde tepsiye yerleştirin. 10 dakika kadar ızgaranın altına sokun, ardından çırpın ve soğumaya bırakın.
3. Biberlerin kabuklarını soyun ve biberleri ve diğer tüm malzemeleri bir mutfak robotuna atın ve güzelce çekin.
4. Güzel bir kıtır kıtır somun veya çeşitli sebze alın ve sıkışıp kalın!
Malzemeler
1 kutu nohut
2 çay kaşığı tahin
2 büyük kırmızı biber
1 limonun suyu
6 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
2 yemek kaşığı Sriracha Sos
Paylaş: