Sriracha Soslu Tavuk Kanadı

Büyük bir kase tavuk kanadından daha iyi bir şey olamaz ve tavuk kanadı tarifleri kesinlikle bundan daha iyi olamaz…

1. Fırını 200C’ye ısıtın.
2. Büyük bir kapta, tüm marine malzemelerini birlikte karıştırın.
3. Tavuk kanatlarını karışımın içine ekleyin ve hepsinin güzelce kaplandığından emin olun.
4. Kanatları bir fırın tepsisine yerleştirin, kasede kalan karışımla kaplayın ve 10-15 dakika pişirin.
5. Ters çevirin ve 10-15 dakika daha pişirin.
6. …Bu kadar kolay, ancak daha fazla adım arıyorsanız, o zaman fazladan bir Sriracha çiselemesi ile bitirin.

Malzemeler

1 kg tavuk kanadı
70 ml sıvı bal
2 diş sarımsak, kıyılmış
3 yemek kaşığı Flying Goose Orijinal Sriracha Sos

Paylaş: